Rolo zavjese

Rolo zavjese

Rolo zavjese estetski se i funkcionalno uklapaju u uređenje poslovnih, ugostiteljskih i stambenih prostora, pružajući istovremeno zaštitu od sunca i od pogleda. U ponudi su rolo zavjese standard, sa kasetom, krovne i Noć i Dan (duo rolo zavjesa).Rolo zavjese "standard"

Standard rolo zavjesa – montira se bočno , na strop ili bez bušenja „ easy mont“. Platno je standard, blackout, print i screen. Upravljanje se vrši pomoću lančića ili na elektromotor.

Rolo zavjesa sa kasetom se montira na okvir (prozora, vrata ), bočno na zid ili stropno. Platno se nalazi u kaseti , sakriveno, a drže ga vodilice. Kaseta i vodilice su aluminijske.
Platno je plastificirano u raznim dezenima i kvaliteti ( standard, blackout , print i screen). Upravljanje se vrši pomoću lančića ili na elektromotor.


Rolo zavjese "easy mont"


Rolo zavjese "dan-noć"

Rolo zavjesa Noć i Dan (duo rolo zavjesa) je izrađena od dvostrukog platna ( punog i prozirnog ) i idealan je način za zaštitu od pogleda i sunca. Može se montirati, bez kasete ( bočno na zid, stropno ili bez bušenja „ easy mont“ ), i sa aluminijskom kasetom.

Odabir platna prema želji kupca. Upravljanje se vrši pomoću lančića ili na elektromotor.

Rolo zavjese sa kasetom


Krovne rolo zavjese

Krovne rolo zavjese izrađujemo u 2 tipa premium i standard. Platno je plastificirano u raznim dezenima i kvaliteti ( standard, blackout ). Upravljanje se vrši pomoću opruge sa mogučnošću zaustvljanja u bilo kojem položaju.

Kod ravnih prozora u ponudi su standard rolo zavjese, rolo zavjesa sa kasetom i rolo zavjesa dan i noć ( sa kasetom i bez kasete ).